Ceramic Succulent Planter

  • 6 Inch Round Marble Ceramic Succulent Planter Pot

    6 Inch Round Marble Ceramic Succulent Planter Product Parameters Item: 6 inch Round Marble Ceramic Succulent Planter Model: AN 008-AN 0010 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6.2 inç *2.28 inç (Diametri * High) Tray Size: 6 inç(diametër) Përfshini produktin: Ceramic planter and tray Application: prag dritareje,Salla e ndenjes,dhomë gjumi,kopsht,ballkon,Këshillë zyre: Plants are…
  • 8 Inch and 10 Inch Marble Large Succulent Planter Pot

    8 Inç Dhe 10 Inch Marble Large Succulent Planter Product Parameters Item: 8 inch and 10 inch Marble Large Succulent Planter Model: AN 0011-AN 0013 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8 inch*3 inch(D*H);10 inch*4 inch(D*H) Tray Size: 6 inç & 7.6 inç (diametër) Përfshini produktin: Ceramic planter and…
  • Ceramic Marble Pattern Succulent Planters Pot

    Ceramic Marble Pattern Succulent Planters Product Parameters Item: 3 inch and 4in Marble Pattern Succulent Planters Model: AN 0014-AN 0016 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 4.3 inç *4 inç(D*H)/3.2 inch*3 inch(D*H) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: prag dritareje,Salla e ndenjes,dhomë gjumi,kopsht,ballkon,Këshillë zyre: Plants are not included …
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI