Tenxhere me lule

 • Mbjellësit Gjeometrikë Tenxhere me Bimë Qeramike

  Mbjellëse Gjeometrike Tenxhere me bimë qeramike Parametrat e produktit Artikulli: 5.5 Mbjellës gjeometrikë inç model Modeli i enëve qeramike të bimëve: AN 0028 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 5.5 inç * 4,3 inç (Diametri * High) Tabaka me bambu: 4.7 inç(diametër) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: prag dritareje, Salla e ndenjes, dhomë gjumi, kopsht, ballkon, zyrë…
 • 6në Mbjellëse Gjeometrike Tenxhere me Lule Qeramike

  6në Mbjellësit Gjeometrikë Qeramike Lule Lule Parametrat e Produktit Artikulli: 6në Modeli i tenxhereve me lule qeramike të mbjellësve gjeometrikë: AN 0032 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6.0*5.0 inç (D * H) Përfshini produktin: Mbjellës dhe tabaka bambu Zbatimi: Tavolina pune,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,kopsht,dhoma gjumi,hotel dhe zyra. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Madhësia e mbjellësit:6.0në * 5.0in(D&H), kështu që…
 • 4 Vendosja e Pots Succulent me Xham shumëngjyrësh

  Mbjellësit Pets Retro Qeramike Bimë Parametrat e Produktit Artikulli: 4 inç Modeli i Saksave të Lëmuara me Xham: AN 0027 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 4.37 inç * 2.75 inç(Diametri * High) Përfshini produktin: Mbjellës qeramike dhe aplikim i spinës: shtëpi,hotel,kompani,Keshille e kopshtit: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Dizajn unik:Tenxheret me lule kanë cilësi unike
 • Tenxhere me bimë qeramike të brendshme Mbjellëse gjeometrike

  Tenxhere për bimë qeramike Mbjellëse Mbjellëse gjeometrike Parametrat e produktit Artikulli: Tenxhere me bimë qeramike Brendshme Modeli i Mbjellësve Gjeometrikë: AN 0033 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6inç * 6 inç(D * H)/4.72inç * 4,72 inç Përfshinë Produktin: Mbjellës qeramike dhe aplikim i spinës: Sills dritare,tavolina pune,kuzhina,banjat,zyra dhe dhoma gjumi. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Madhësia e mbjellësit:mbjellës i madh 6 * 6 inç(D&H),mbjellës i vogël 4.72 *…
 • Tenxhere me lule shtëpie të mesme qeramike

  Parametrat e Produktit të Luleve të Brendshme Qeramike të Mesme Artikulli: Modeli i tenxhereve me lule të mbyllura qeramike: AN 001-AN 007 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: I madh: 4.9 në* 6.7 në; Mesatare: 3.8në X 5.2 në; I vogël:3 në X 4 në;(D * H) Përfshini produktin: Tenxhere qeramike dhe disk: prag dritareje, Salla e ndenjes,...
 • 6 Tenxhere me qeramikë të mbjellë me lëng mermeri

  6 Parametrat e Produktit Mbjellës Qeramike Succulent të Mermerit të Brendshëm Inç: 6 inç Modeli i Mbjelljes Qeramike të Qumështit prej Mermeri: AN 008-AN 0010 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6.2 inç *2.28 inç (Diametri * High) Madhësia e sirtarit: 6 inç(diametër) Përfshini produktin: Mbjellëse dhe tabaka qeramike Zbatimi: prag dritareje,Salla e ndenjes,dhomë gjumi,kopsht,ballkon,Këshillë zyre: Bimët janë
 • Mbjellësit e lëngshëm të çimentos, vazo gjeometrike me lule

  Mbjellësit e lëngshëm të çimentos Parametrat e produktit Lule lulesh gjeometrike Artikulli: Modeli gjeometrik i tenxhereve me lule Mbjellësit e lëngshëm të çimentos: AN 0030-AN 0031 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Mbjellësit të Çimentos: AN 0030:4.6*4.3inç(D * H),AN 0031:4.2*3.3inç(D * H) Përfshini Produktin: Zbatimi i mbjellësit: Tavolina pune,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,kopsht,dhoma gjumi,hotel dhe zyra. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Madhësia e mbjellësit:AN 0030:4.6*4.3inç(D * H),AN
 • 8 inç dhe 10 inç Mermer Larg Succulent Mbjellës

  8 inç dhe 10 inç Mermer Larg Succulent Mbjellës \   Parametrat e produktit Artikulli: 8 inç dhe 10 inç Modeli i Mbjellësit të Madh prej Mermeri: AN 0011-AN 0013 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8 inç * 3 inç(D * H);10 inç * 4 inç(D * H) Madhësia e sirtarit: 6 inç & 7.6 inç (diametër) Përfshini produktin:...
 • Tenxhere me mermer qeramike

  Modeli qeramik Mermer Mbjellësit e lëngshëm Parametrat e produktit Artikulli: 3 model dhe 4in në modelin e mbjellësve me lëng mermeri: AN 0014-AN 0016 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 4.3 inç *4 inç(D * H)/3.2 inç * 3 inç(D * H) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: prag dritareje,Salla e ndenjes,dhomë gjumi,kopsht,ballkon,Këshillë zyre: Bimët nuk përfshihen
123Tjetra> faqe 1 të 3

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI