i mëparshëm
tjetër

Rreth Nesh

Ancooly është një fokus i kompanisë në hartimin dhe prodhimin e mbjellësve,e cila është e angazhuar të sigurojë klientët me produkte dhe shërbime konkurruese.

*12 Vite përvojë në prodhimin e qeramikës:

Mastering një shumëllojshmëri të teknologjisë artizanale të derdhur: që përsëritet, Shtypje e lartë, grouting, etj.
Kombinimi i pikturës së përparuar të industrisë me llak, gdhendje, ndryshimi i furrës dhe teknologjive të tjera.
Ndani produkte të reja konkurruese çdo muaj.

*8000 Punëtori për metër katror

Mbështet formimin, riparimin,qitje, inspektim cilësor, deponimin dhe proceset e tjera.

*26 Linjat e prodhimit

Përputhen me kërkesa të ndryshme formimi dhe kërkesa për trajtim sipërfaqësor në të njëjtën kohë.

Partner Bashkëpunimi

HULUMTIMI TANI